Brauri rochii mireasa & seara

 

 

Despre noi

Sposa Toscana a ajuns pe piata din Romania in anul 2007 intr-un parteneriat bazat pe traditia de doua generatii privind vanzarea rochiilor de mireasa in Austria.

Ne bucura faptul ca putem contribui la ziua cea mare si importanta din viata dumneavoastra. Ne dedicam cu mult drag activitatii de a gasi modelul, marimea perfecta, de a discuta chiar si croiul, designul rochiei cu viitorele mirese.

Credem ca facem diferenta iar domnisoarele ne viziteaza cu mult drag, deoarece stiu ca la noi vor gasi tot ce isi doresc; Adica o rochie de mireasa care sa le vina perfect, un colectiv profesional si amabil, atmosfera degajata si placuta. 


Deasemenea ne ocupam si de modificarea rochiilor, dupa caz si nevoie. Prin serviciul externalizat colaboram cu un atelier de croitorie, unde se pot realiza modificarile intr-un mod rapid placut si profesionist!


Credem ca la noi puteti cumpara fara griji o gama variata de accesorii intr-un mod foarte comfortabil si usor. Colectivul nostru profesional si energic va sta la dispozitie!

Va promitem ca veti avea parte de o experienta unica iar cautarea rochiei de mireasa va fi o activitate placuta si presarata adesea cu momente de umor! In cazul in care nu sunteti din orasele unde sunt magazinele noastre, salonul nostru merita vizitat si nu ezitati sa calatoriti pentru a ne cunoaste!


Totodata va multumim ca ne-ati ales pe noi pentru a face ziua cea importanta din viata Dumneavoastra si mai frumoasa!